Polinyà puja al tren és present al Parlament de Catalunya


Membres de Polinyà puja al tren amb representants de ICV-EUIA, ERC i PSC

El passat dia 12 de novembre membres de Polinyà puja al tren ens vam desplaçar al Parlament de Catalunya per tal d'iniciar una ronda de converses amb els grups de la cambra Catalana. Mitjançant aquests contactes Polinyà puja al tren pretén cercar complicitats, sensibilitzar i informar als grups parlamentaris sobre la necessitat de la construcció de la línia ferroviària Sabadell-Granollers amb estacions a Polinyà.
La ronda d'entrevistes s'ha encetat amb els partits del govern (ERC,ICV-EuiA i PSC) i tindrà la seva continuació amb la resta de forces de l'oposició (CiU, C's i PP) per tal de fer partícips a tots els grups polítics parlamentaris.

En aquesta primera reunió en la seu parlamentaria ens vam entrevistar amb:
Per part del grup d'ERC, la portaveu i diputada Anna Simó i el diputat Pere Vigo.
Per part del grup d'ICV-EUiA, l'exconseller i diputat Salvador Milà i la diputada Mercè Civis.
Per part del grup del PSC, el diputat Roberto Labandera i la diputada, i regidora de Sabadell, Montserrat Capdevila.
A tots ells els vam lliurar un dossier sobre la nostra entitat amb un recull de premsa sobre les informacions aparegudes entorn la futura infraestructura així com de les activitats realitzades i el manifest unitari elaborat per Polinyà puja al tren.

En els propers dies estem pendents de quadrar agendes per tal de poder entrevistar-nos amb la resta de grups parlamentaris.