Neix Polinyà puja al tren

Fa aproximadament dos anys les AAVV de Polinyà ens vam reunir per tal d’engegar el procès per a aconseguir que el ferrocarril arribés a la nostra població. Sincerament, no sabíem molt bé com iniciar-ho per la complexitat de la situació, però estàvem segurs del que volíem; que Polinyà havia de formar part de l'aposta a favor del ferrocarril.
En poc temps vam començar a fer les primeres passes i es va anar afegint gent. La reunió celebrada el mes de novembre de 2.007, va ser clau per al procés, arribant-se a l'acord unànime d'elaborar un document que servis de manifest de les nostres reivindicacions i alhora fos el punt de partida per cohesionar totes les entitats i partits polítics . A partir d'aquell moment vam comptar amb els suports de l'Associació d’empresaris de Polinyà, la Cambra de comerç, la PIMEC i una àmplia representació de Sabadell Cruïlla, a més de les entitats i partits polítics de la població assistents.
Es va escollir una comissió tècnica per dur a terme les redaccions dels estatuts de la plataforma i que és poses a treballar per tal fe fer visibles les nostres reivindicacions, i per tal de contactar amb totes les entitats de la població. El gran treball realitzat fins a aquest moment, no hagués estat possible sense la col•laboració de totes les forces vives de la població. Les entitats i partits polítics de la població, han donat mostres de gran responsabilitat, i aquest és el camí a seguir en el feixuc procés que ens espera.
Veien les respostes i les implicacions de tots, estem convençuts de què ho aconseguirem .