La pràctica totalitat de les entitats de Polinyà s'han adherit al manifest .

Fins al dia 03 de juliol.
El 95% de les entitats de Polinyà s'han adherit al manifest de la plataforma Polinyà Puja al tren. Un fet sense precedents en la história recent de la nostra vila.

Les entitats adherides són:
Ass de Veïnes i veïns: Balmes i Sector A, Can Serra, La Creueta, Sant Salvador, Serra Maurina.

AMPAs: CEIP Pere Calders, IES Polinyà, CEIP Roser Capdevila, Esc. Bressol Badabadoc,Esc Bressol Ginesta.

Comerç: Ass. Comerciants,Ass. Empresaris.

Esportives: Club Ciclista Polinyà, Club Petanca, Handbol Polinyà, Futbol Sala Polinyà, Moto grup Druïdes, Polinyà Solidari, Societat de caçadors.

Socials: Amics de Sant Antoni Abad, Amics de la Ràdio, Associació de defensa forestal(ADF), Centre excursionista, Casal Català Cubà de Polinyà, Club super30, Dones per la igualtat, Germandat de Polinyà, El Grup, Polinyà Solidari, Unió de Col•leccionistes.

Partits polítics: CiU, Entesa, Esquerra, EUiA, PSC, PP, Regidora no adscrita.


1 comentaris:

Anònim ha dit...

Polinyà Puja al tren obre el gran debat de les infraestructures a Polinyà. Paral•lelament a les infraestructures ferroviàries, Polinyà necessita decidir si cal créixer i per on cal fer-lo, per a adaptar els vials de comunicació a l'estació o estacions que s’han de construir. Necessitàvem una fórmula adequada, seriosa i assossegada, i aquesta associació la facilita al contar amb la participació de tots els ens polítics i socials de la població, interessats en això. Hem aconseguit una eina decisiva d'acord amb els nous temps i estic segur que vetllarà per la sostenibilitat i futur de Polinyà.