Diari de sabadell es fa resò de la plataforma.


El Diari de Sabadell es feia ressò, el passat dia 3 de Juliol, de la creació de Polinyà puja el tren.
Clica per ampliar la notícia.

Llegir més

La pràctica totalitat de les entitats de Polinyà s'han adherit al manifest .

Fins al dia 03 de juliol.
El 95% de les entitats de Polinyà s'han adherit al manifest de la plataforma Polinyà Puja al tren. Un fet sense precedents en la história recent de la nostra vila.

Les entitats adherides són:
Ass de Veïnes i veïns: Balmes i Sector A, Can Serra, La Creueta, Sant Salvador, Serra Maurina.

AMPAs: CEIP Pere Calders, IES Polinyà, CEIP Roser Capdevila, Esc. Bressol Badabadoc,Esc Bressol Ginesta.

Comerç: Ass. Comerciants,Ass. Empresaris.

Esportives: Club Ciclista Polinyà, Club Petanca, Handbol Polinyà, Futbol Sala Polinyà, Moto grup Druïdes, Polinyà Solidari, Societat de caçadors.

Socials: Amics de Sant Antoni Abad, Amics de la Ràdio, Associació de defensa forestal(ADF), Centre excursionista, Casal Català Cubà de Polinyà, Club super30, Dones per la igualtat, Germandat de Polinyà, El Grup, Polinyà Solidari, Unió de Col•leccionistes.

Partits polítics: CiU, Entesa, Esquerra, EUiA, PSC, PP, Regidora no adscrita.


Llegir més

Neix Polinyà puja al tren

Fa aproximadament dos anys les AAVV de Polinyà ens vam reunir per tal d’engegar el procès per a aconseguir que el ferrocarril arribés a la nostra població. Sincerament, no sabíem molt bé com iniciar-ho per la complexitat de la situació, però estàvem segurs del que volíem; que Polinyà havia de formar part de l'aposta a favor del ferrocarril.
En poc temps vam començar a fer les primeres passes i es va anar afegint gent. La reunió celebrada el mes de novembre de 2.007, va ser clau per al procés, arribant-se a l'acord unànime d'elaborar un document que servis de manifest de les nostres reivindicacions i alhora fos el punt de partida per cohesionar totes les entitats i partits polítics . A partir d'aquell moment vam comptar amb els suports de l'Associació d’empresaris de Polinyà, la Cambra de comerç, la PIMEC i una àmplia representació de Sabadell Cruïlla, a més de les entitats i partits polítics de la població assistents.
Es va escollir una comissió tècnica per dur a terme les redaccions dels estatuts de la plataforma i que és poses a treballar per tal fe fer visibles les nostres reivindicacions, i per tal de contactar amb totes les entitats de la població. El gran treball realitzat fins a aquest moment, no hagués estat possible sense la col•laboració de totes les forces vives de la població. Les entitats i partits polítics de la població, han donat mostres de gran responsabilitat, i aquest és el camí a seguir en el feixuc procés que ens espera.
Veien les respostes i les implicacions de tots, estem convençuts de què ho aconseguirem .


Llegir més